Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Το ιδιώνυμο να γυρίσει μπούμερανγκ σε βάρος τους

ΠΗΓΗ:www.gate13.gr
“Ταφόπλακα” για το οπαδικό – συνδεσμιακό κίνημα συνιστά το νέο αθλητικό νομοσχέδιο που έχουν ήδη φέρει προς ψήφιση στη βουλή οι υπάλληλοι του Δ.Ν.Τ. και της ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας. Σαν οργανωμένοι οπαδοί βρισκόμαστε διαρκώς στο στόχαστρο όλων αυτών των παραγόντων και παραγοντίσκων που ευθύνονται για την φτώχεια και την καταπίεση του λαού και έτσι τώρα σε συνθήκες γενικευμένης καταστολής δεν θα αποτελούσαμε εξαίρεση. Αυτό βέβαια οφείλαμε σαν ΘΥΡΑ13 να το αντιληφθούμε έγκαιρα προτού αρχίσουν οι πρώτες παρενέργειες και πριν ακόμα ψηφιστεί ο νόμος. Ήδη τα πρώτα φαινόμενα “προσωρινών” λουκέτων και σφραγισμάτων συνδέσμων έχουν κάνει την εμφάνιση τους. Τα στελέχη μιας κυβέρνησης υποτακτικών, οι “δοτοί” κυβερνόντες του τόπου, επιχειρούν να ισοπεδώσουν την οργανωμένη οπαδική φωνή και παρουσία γιατί γνωρίζουν καλά πως στις τάξεις των οπαδών υπάρχουν συνειδητοποιημένα και προχωρημένα άτομα που αντιδρούσαν και αντιδρούν πάντα στα σχέδια τους για καθολική μετατροπή των πάντων γύρω από το χώρο του αθλητισμού σε εμπόρευμα και κατά συνέπεια κέρδος. Οι εμπνευστές του νομοσχεδίου κατά τα δυτικοευρωπαϊκά πρότυπα, λειτούργησαν αυτή τη φορά οργανωμένα. Μια καλή μελέτη των παραμέτρων του νομοσχεδίου αποδεικνύει πως τα ανθρωπάκια που το προωθούν φρόντισαν να απευθυνθούν σε “ειδικούς” και δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη. Στόχος τους είναι να μετατρέψουν τους οπαδούς σε άμορφη μάζα και το οργανωμένο – συνδεσμιακό κίνημα σε πλασιέ – διακινητές εισιτηρίων για λογαριασμό των ΠΑΕ και της κερδοφορίας τους, σε “κράχτες” ώστε τα γήπεδα να γεμίζουν με οπαδούς – πελάτες που θα καταναλώνουν το “προϊόν” και θα γυρίζουν ήσυχοι σε τέσσερις τοίχους (αν διαθέτουν και αυτούς) να κλαίνε τη μοίρα τους.
Το “μπαλάκι” των ευθυνών στις ΠΑΕ για τους συνδέσμους εξυπηρετεί συγκεκριμένους στόχους. Οι Λέσχες (λες και οι οπαδοί είμαστε χαρτοπαίκτες-τζογαδόροι και δικαιούμαστε και το επίδομα) θα είναι απρόσωπα μαγαζάκια πλήρως ελεγχόμενα από τις εταιρείες και όποιος επιχειρήσει να ξεφύγει από αυτή τη νόρμα θα αντιμετωπίζει το φακέλωμα, τον αποκλεισμό και την καταστολή (προβλέπουν φυλάκιση για όσους επιχειρήσουν να δρομολογήσουν ανεξάρτητες – μη ελεγχόμενες συνδεσμιακές κινήσεις κτλ…) Μέχρι και την αναλογία προσωπικού ασφαλείας (δηλαδή χαφιέδων) με οπαδούς στα μισθωμένα λεωφορεία από την ΠΑΕ σε περίπτωση οργανωμένης μετακίνησης (εάν αυτή δεχθεί) έχουν προβλέψει οι υπάνθρωποι και φυσικά ούτε λόγος για μετακινήσεις σε ντέρμπυ ή σε αγώνες που το υπουργείο ΠΡΟ – ΠΟ κρίνει ως επικίνδυνους για την τάξη νεκροταφείου, δηλαδή παντού. Οι διώξεις με βάση το ιδιώνυμο θα οδηγούν απευθείας στη φυλακή εκεί δηλαδή που έχουν ως στόχο να οδηγήσουν όποιον εκφράζει διαφορετική φωνή ή εφαρμόζει άλλη πρακτική από την κυρίαρχη στην Ελλάδα της φτώχειας, της εξαθλίωσης για το λαό και της καταστολής (ξανά και μόνο για αυτόν). Όμως το ποτάμι δεν θα γυρίσει πίσω.
Η ΘΥΡΑ13 σαν πρωτοπόρα δύναμη στο συνδεσμιακό κίνημα θα ξεφτιλίσει στη πράξη τα σχέδια τους και θα στείλει και αυτό το νομοσχέδιο στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας. Να ανατρέψουμε στη πράξη τα σχέδια τους και να βάλουμε τον πήχη ψηλά. Κανένας οπαδός στη φυλακή με όποιο κόστος. Αντίμετρα σε κάθε κατασταλτική κίνηση, αντίποινα σε κάθε σύλληψη και γενικευμένη απειθαρχία. Γνωρίζουμε τον τρόπο και θα έχουμε αποτελέσματα μόνο όταν πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε. Ο πόλεμος στον πόλεμο τους θα είναι αδιάκοπος. Ήρθε η ώρα να μετρηθούμε λοιπόν.
Η ΘΥΡΑ13 ξέρει να κρατά γερά στα χαρακώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: