Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Να μην τολμήσουν να αγγίξουν τον Ζ. Φερέιρα

Απροκάλυπτα και χωρίς αιδώ το ποδοσφαιρικό κατεστημένο μετά την τιμωρία της ομάδας μας με μια αγωνιστική κεκλεισμένων στον αγώνα με τον παοκ, μεθοδεύει και την τιμωρία του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Επιδεικνύοντας υπερβολική ευαισθησία σε ότι αφορά τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ εν αντιθέσει με τον παχυδερμισμό έναντι των «μαουνιέρηδων»,ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας ασκεί άκουσον άκουσον δίωξη στον πορτογάλο τεχνικό με αφορμή τις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο. Έτσι αναμένεται να τον παραπέμψει στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, μια απόφαση που αποτελεί θυμηδία και μέρος ενός καλοστημένου σχεδίου σε βάρος του Συλλόγου ενόψει του ντέρμπι με τους «απόγονους» που θα κρίνει το πρωτάθλημα. Ο πορτογάλος τεχνικός που κινδυνεύει να τιμωρηθεί με αποκλεισμό αγωνιστικών από τον πάγκο του ΤΡΙΦΥΛΛΙΟΥ έκανε λόγο για «χειρουργικές κάρτες στον Βιτόλο και τον Σιμάο» σχολιάζοντας τις αποφάσεις του διαιτητή να κιτρινίσει τους παίχτες μας. Έτσι βρέθηκε αντιμέτωπος με την επιλεκτική ευαισθησία του προέδρου της ΚΕΔ Γιώργου Σαρρή που με μια προκλητική κίνηση καλεί σε απολογία τον προπονητή μας.Μια κίνηση που αν μη τι αλλο εξοργίζει ακομα περισσότερο τον κοσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ που ηδη βρίσκεται στα όρια του,απο τα οσα τραγελαφικά και επικίνδυνα συμβαινουν τον τελευταίο καιρο κατα της ομάδας.

Τα γεγονότα των αποδυτηρίων της Ξάνθης και της επίθεσης σε παίχτη αντίπαλης ομάδας έξω απο τον αγωνιστικό χώρο δεν ήταν αρκετές για να κληθεί η ομάδα του δημοσίου απο τον ίδιο εισαγγελέα. Είχαμε επισημάνει και θα το επαναλάβουμε. Μόλις η ομάδα του δημοσίου παραπαίει αγωνιστικά και βρεθεί πίσω στην βαθμολογία επιστρατεύεται και κινητοποιείται ένας συφερτός παραγόντων,παραγοντίσκων και γραφικών κάθε θεσμικού και εξωθεσμικού χώρου προκειμένου να διασωθεί. Επινοούν τα τερατώδη όπως και στην περίπτωση της επικείμενης κλήσης για απολογία του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Οι προαναφερόμενοι δηλώνουν σε κάθε κατεύθυνση πως ο Θρήνος αδικείται και πρέπει να επέλθουν ισορροπίες όταν το προαναφερόμενο σωματείο-δυνάστης,ακόμη και του ποδοσφαιρικού Πειραιά όπως έχει αποδειχθεί ιστορικά, καπελώνει τους πάντες επιτυγχάνοντας να μην βρίσκεται ποτέ ή σχεδόν ποτέ σε μειονεκτική θέση αλλα μόνπ από θέση ισχύος με τις ευλογίες του ποδοσφαιρικού κατεστημένου.

Σαν ΘΥΡΑ 13 ξεκαθαρίζουμε προς κάθε κατεύθυνση να μην τολμήσουν να τιμωρήσουν τον τεχνικό του ΣΥΛΛΟΓΟΥ εκφράζοντας ταυτόχρονα την αμέριστη στήριξη μας προς το πρόσωπο του και το έργο του. Εξυφαίνουν σχέδια σε βάρος του ΠΑΟ αλλά λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο που είναι ο κόσμος του.
πηγη:gate13.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: