Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Β.

Η ολομέτωπη επίθεση της οικογένειας Βαρδινογιάννη κατά του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Τελευταία πράξη, η παραίτηση τριών μελών του Δ.Σ κατά τη συνεδρίαση που οδήγησε στην πλήρη διάλυση του Συμβουλίου. Πρόκειται για μέλη που βρίσκονται στη σφαίρα επιρροής του Γ.Β., που παραιτήθηκαν προκαλώντας αλυσιδωτές αποχωρήσεις, με αποτέλεσμα το σώμα να διαλυθεί στην πλέον καθοριστική στιγμή της ιστορίας του Συλλόγου. Η τελευταία εξέλιξη αποτελεί μια ακόμη στοχευμένη κίνηση από την πλευρά του μεγαλομετόχου, ώστε το Συμβούλιο να καταστεί ανίκανο να λάβει κάθε απόφαση.





Στην πιο κρίσιμη συγκυρία για το μέλλον του ΠΑΟ η οικογένεια επιμένει να διατηρεί τον Σύλλογο σε καθεστώς ομηρίας και να εκδικείται έτσι τον κόσμο της ομάδας για την στάση που έχει υιοθετήσει εναντίον της οικογένειας και πλέον εξαντλείται όλο το οπλοστάσιο που έχουν στην διάθεση τους προκειμένου ο Σύλλογος να μην ξεφύγει από το τέλμα που τον έχουν συστηματικά και προσχεδιασμένα, οδηγήσει. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ δεν έχει βρει τον δρόμο του. Aν και υπάρχουν οι προϋποθέσεις αυτό δεν έχει συμβεί, εξαιτίας ακριβώς της καταστροφικής στρατηγικής του μεγαλομετόχου, με αποτέλεσμα να βιώνει την χειρότερη περίοδο της ιστορίας του.


Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να βάλουν λεφτά στην ομάδα, αλλά σχεδόν κανείς όσο βρίσκεται ο Γ.Β. μέσα σε αυτήν, γιατί κανείς δεν θέλει να ”φορτωθεί” τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ και της ΓΗΠΕΛ προς τρίτους. Το ότι είναι προσχεδιασμένο είναι πλέον φανερό. Όχι μόνο καθυστερούσε την όλη διαδικασία με τις συνομιλίες με τους δήθεν άραβες αλλά και οδηγεί την ομάδα στο πρωτοδικείο με τις ενέργειες του. Και όχι μόνο αυτό. ΠΑΡΑΚΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΗΜΕΙΟ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΡΑΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;;;


Σήμερα, ο σύλλογος βάλλεται από παντού. Του επιβλήθηκε εξοντωτική τιμωρία μετά από στημένα επεισόδια και ατελείωτες προκλήσεις προς τον κόσμο του, ξαφνικά προέκυψε θέμα για το γήπεδο της Λεωφόρου, ενώ η θητεία της απερχόμενης διοίκησης αποτέλεσε μνημείο αδιαφορίας, ανικανότητας και ανευθυνότητας για ότι και αν έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα. Είμαστε μάρτυρες μιας ανύπαρκτης διοίκησης με θύματα τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ σε μια περιπέτεια που δεν έχει τέλος και τους οπαδούς του που τίθενται διαρκώς απολογούμενοι. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να περάσει σε μία νέα εποχή χωρίς την οικογένεια βαρδινογιάννη. Γι ‘αυτό και εμείς μετά τη συγκέντρωση έξω από το σπίτι του Γ.Β., θα συνεχίσουμε τις ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ κινητοποιήσεις μας ενάντια στον μεγαλομέτοχο της ομάδας. Σύντομα, θα σας ανακοινώσουμε τις ενέργειες μας.


Υ.Γ. Αλήθεια, έξω από το σπίτι του Γ.Β., που βρισκόντουσαν αποκλειστικά μέλη των συνδέσμων, γιατί δεν συνέβη το παραμικρό;

Δεν υπάρχουν σχόλια: