Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΑΝΑΛΑΒΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ

10/03/2012 – Ανακοίνωση Ε.Φ.Σ. Θύρας 13

Την Παρασκευή το πρωί στη γενική συνέλευση της ΠΑΕ, έπεσαν και οι τελευταίες μάσκες. Όλοι πλέον έχουν καταλάβει ποιος πραγματικά φταίει γιά τη σημερινή κατάσταση της ομάδας. Ακόμα και ο πλέον αφελής βλέπει πλέον ότι ο αφανής μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει τεράστιες ευθύνες γιά την εικόνα του Παναθηναϊκού. Όχι μόνο, δεν εμφανίστηκε στη χθεσινή γενική συνέλευση αλλά εξουσιοδότησε τον δικηγόρο του να μην απαντήσει σε κανένα ερώτημα για τη Γηπέλ. Και πώς να απαντήσει άλλωστε; Αφού, τα ερωτήματα για το θέμα του γηπέδου είναι πραγματικά αναπάντητα και άλυτα. Κανείς, παρά μόνο ο Γ.Β. και ο Β. Σαμαράς ξέρουν τι χαρτιά έχουν υπογραφεί μεταξύ της ΠΑΕ, του Δήμου, του Άκτωρα, του Βωβού και των υπόλοιπων ενδιαφερομένων. Και εκεί, φυσικά, κολλάει και το θέμα της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Γιατί, δεν αρκεί ο Βγενόπουλος ή ο κάθε επενδυτής να βάλει απλά 15 εκατομμύρια ευρώ. Θα πρέπει να αντιμετωπίσει μετά σαν μεγαλομέτοχος όλες τις πιθανές αγωγές κατά της ΠΑΕ που θα του γίνουνε από το Δήμο, τον Άκτωρα, το Βωβό και κάθε άλλο εμπλεκόμενο που μπορεί να έχει νόμιμες αξιώσεις αποζημίωσης από ποινικές ρήτρες και διαφυγόντα κέρδη από τις συμβάσεις που έχουν υπογραφεί από τη Γηπέλ. Βασικός μάρτυρας ,υπεράσπισης του νέου μεγαλομετόχου θα είναι, φυσικά, ο Βαγγέλης Σαμαράς, πρόεδρος επί χρόνια της Γηπέλ καθώς και πρώην και νυν υπάλληλος εταιρίας συμφερόντων του Γ.Β.!!! Οπότε όλοι καταλαβαίνουμε τι μπορεί να γίνει σε μία πιθανή δικαστική κόντρα. Γι′ αυτό είναι τόσο μεγάλη η εμμονή του Βγενόπουλου, του Πολέμη και των υπολοίπων να αναλάβει ο Γ.Β. κάθε νομική ευθύνη για το γήπεδο. Κάτι που όπως φαίνεται, μάλλον, δεν θα γίνει ποτέ…
Από αυτήν τη γενική συνέλευση μάθαμε επίσης, ότι από όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ μόνο το προπονητικό κέντρο της Παιανίας έχει εξοφληθεί κανονικά, την ίδια στιγμή μάλιστα που οι παίκτες είναι απλήρωτοι σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα υπάρχει και μία πολύ μεγάλη οφειλή προς τον ερασιτέχνη την ώρα που παίχτες αποχωρούν από το βόλλευ ανδρών που πηγαίνει ολοταχώς στην β′ εθνική. Μάθαμε, επίσης, ότι το Δ.Σ. της Γηπέλ είχε αλλάξει ξαφνικά χωρίς καμία ειδοποίηση ούτε προς τον Γόντικα αλλά και ότι οι υπάλληλοι της αμειβόταν πλουσιοπάροχα για να μην κάνει στην ουσία τίποτα. Στην ουσία γίνονται και γινόντουσαν πράγματα μέσα στην ΠΑΕ, της οποίας μεγαλομέτοχος είναι ο Γ.Β., που εξυπηρετούν μόνο ένα πρόσωπο…
Και μετά από όλα αυτά που έγιναν σήμερα, το ”κρυφτούλι” και την αποποίηση ευθυνών του Γ.Β., έχει το θράσος να ζητάει από τους υπόλοιπους μετόχους να τον πάνε στα δικαστήρια για να δικαιωθούν .Τους ζητάει να πάνε στις δικαστικές αίθουσες κάτι που φυσικά σημαίνει μία μακροχρόνια διαμάχη με μοναδικό χαμένο τον Παναθηναϊκό, που όταν τελεσιδικήσει δεν ξέρουμε που θα βρισκόμαστε και εμείς οι ίδιοι. Είναι πασίγνωστο, άλλωστε, ότι ακόμα και μία απλή δικαστική διαδικασία μπορεί να κρατήσει πάρα πολλά χρόνια. Πόσο μάλλον, η συγκεκριμένη που έχει δεκάδες εμπλεκόμενους.
Ακούσαμε, επίσης, ότι υπάρχει περίπτωση να γίνει η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών σε Άραβες. Αυτούς που αντιπροσωπεύει ο τσάκας, ο πρίγκηπας του ψέματος ή μπορεί να είναι και άλλοι, κανείς δεν ξέρει ποιοι πραγματικά είναι. Και αυτό το παραμυθάκι, όμως, το κατάλαβαν όλοι πλέον. Το γράψαμε σε ανακοίνωση μας πολλούς μήνες πριν, άλλωστε, ότι θα μπορούσε να είναι το παραμυθάκι που λέει ότι βάζω άλλον μπροστά για να μη φαίνομαι εγώ και να μην με βρίζουν κιόλας και τα κανονίζω όλα από πίσω. Και τα 15 εκατομμύρια που βάζω τώρα θα τα πάρω πίσω σιγά σιγά, αφού πάλι εγώ θα κάνω κουμάντο. Και στην τελική παίρνω ένα δάνειο και το αποπληρώνω με τα χρόνια. Το θέμα είναι όλος ο κόσμος κατάλαβε την αλήθεια πλέον. Και άμα έχουμε εξελίξεις πάνω σε αυτό το ζήτημα από εβδομάδα θα ξέρουμε πάλι ποιος είναι από πίσω.
ΑΝΑΛΑΒΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΓΕ! ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΣΟΥ! ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΓΩ ΣΟΥ! ΠΑΡΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕ!!!
Υ.Γ.1 Όσο για αυτόν που φωνάζει για την τιμή των μετοχών ας σταματήσει καταρχάς να κάνει κακό στην ομάδα με την εφημερίδα του και να παραμυθιάζει τον κόσμο με τους Άραβες, έπειτα ας βάλει λεφτά για να γίνει μεγαλομέτοχος αυτός και μετά ας έρθει να μας μιλήσει για Παναθηναϊκό.
Υ.Γ.2 Αλήθεια, θα μάθουμε ποτέ ποιος κέρδισε λεφτά εις βάρος της ομάδας μας με τον αγώνα με τη Ξάνθη στη Μαλαισία;

Δεν υπάρχουν σχόλια: