Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΛΙΣ ΔΟΥΝ ΤΡΙΦΥΛΛΙ...

Μία ακόμα χρονιά, ίσως η δυσκολότερη για την ομάδα μας εδώ και πολλά χρόνια, ξεκινάει σύντομα. Όλοι ζήσαμε καταστάσεις πρωτόγνωρες για τον Παναθηναϊκό μας τους τελευταίους μήνες, με τον κίνδυνο μη αδειοδότησης στο πρωτάθλημα και έναν πιθανό αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις να είναι ορατός. Τους υπαίτιους για αυτήν την κατάσταση τους έχουμε κατονομάσει πολλές φορές στο παρελθόν και δεν θα το κάνουμε και τώρα. Απλώς περιμένουμε την μεταβίβαση των μετοχών στο σωματείο για να τοποθετηθούμε και επίσημα για το ιδιοκτησιακό καθεστώς

Αυτήν τη στιγμή το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να στηρίξουμε, όπως κάθε χρόνο, την ομάδα με την παρουσία μας στις εξέδρες. Φέτος, λόγω και της μείωσης των τιμών στα εισιτήρια διαρκείας, είναι ευκαιρία και υποχρέωση όλων των οπαδών μας να αποκτήσουν από ένα. Ελπίζουμε, όλοι να καταλάβουν την κρισιμότητα της κατάστασης, και να βοηθήσουν με τη σειρά τους τον Παναθηναϊκό, δίνοντας του την οικονομική ανάσα και τη στήριξη που χρειάζεται.

Από σήμερα, ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας σε όλους τους συνδέσμους του Ενιαίου Φορέα της ΘΥΡΑΣ 13 σε όλη την Ελλάδα. Στηρίξτε την ομάδα και τους συνδέσμους της περιοχής σας. Το κόστος του εισιτηρίου διαρκείας, μαζί με την ετήσια συνδρομή μέλους στο σύνδεσμο και την ηλεκτρονική εγγραφή στην Παναθηναϊκή Συμμαχία είναι συνολικά 150€ για όσους είναι άνω των 18 ετών και 125€ για τους ανήλικους. Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν τις θύρες 33, 1 και 4, και για την έκδοση τους απαιτούνται φωτοτυπία ταυτότητας, ο ΑΦΜ και η ΔΟΥ του ενδιαφερόμενου.

Ε.Φ.Σ. Θύρας 13

Δεν υπάρχουν σχόλια: