Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

12/10/2012 – Ανακοίνωση Ε.Φ.Σ. Θύρας 13

Μετά από δύο χρόνια και τεράστιες προσπάθειες, προσωπικές και οικονομικές, η διαμόρφωση του συνδέσμου μας βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο και σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί. Τελειώνοντας, αυτήν την τεράστια προσπάθεια θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν με τον τρόπο τους στην ολοκλήρωση της. Κατ’αρχάς τα απλά μέλη των άλλων συνδέσμων που με την προσωπική τους εργασία, έχουν βοηθήσει σε όλους τους τομείς, από την διαμόρφωση, μέχρι την επίπλωση και τον εξοπλισμό του χώρου μας. Έστω και η απλή παρουσία όλων σας, μας έδωσε τη δύναμη και το κουράγιο για να προσπαθούμε δύο χρόνια να πετύχουμε κάτι που παλιά, θεωρείτο ως ακατόρθωτο.
Εκτός από τα απλά μέλη θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τους υπόλοιπους συνδέσμους για τη στήριξη που μας έδειξαν και συνεχίζουν να μας δείχνουν καθημερινά, τόσο οικονομικά, όσο και ηθικά. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα αδέρφια μας από την Κύπρο για την τεράστια βοήθεια που μας έχουν δώσει αλλά και την ένωση Pao Supporters για την οικονομική ανάσα που προσέφεραν σε εμάς αλλά και στα πολύπαθα τμήματα του Ερασιτέχνη.
Μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια έχουμε να πούμε ότι δεν έχουμε πάρει ούτε ένα ευρώ από οποιονδήποτε επίσημο φορέα τουΠαναθηναϊκού ή από οποιονδήποτε άλλο παράγοντα, όπως κάποιοι άλλοι θα ήθελαν. Ότι κάναμε, ότι φτιάξαμε, το κάναμε από μόνοι μας με τις προσωπικές μας ενέργειες και προσπάθειες. Και να μας τα προσέφεραν δεν θα τα δεχόμασταν, γιατί θέλουμε να είμαστε ανεξάρτητοι από τον καθέναν.
Ο σύνδεσμος αυτός αποτελεί την καρδιά της Θύρας 13 και ένα απαραίτητο πλέον συμπλήρωμα για το Παναθηναϊκό οικοδόμημα. Θα είμαστε εδώ ότι και να γίνει, όσα χρόνια και να περάσουν, όσο και να ενοχλούμε κάποιους. Ευχαριστούμε πραγματικά όσους μας βοήθησαν στο δύσκολο έργο μας.
Υ.Γ. Σύντομα, θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία στον σύνδεσμο μας για την τράπεζα αίματος τηςΘύρας 13. Την ημερομηνία θα την ανακοινώσουμε σύντομα.
ΘΥΡΑ 13 ΑΘΗΝΑΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: