Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - μπαοκ 3-0


Κάτι τέτοιες εμφανίσεις και τέτοιες εύκολες νίκες μας κάνουν να τσαντιζόμαστε ακόμα περισσότερο αναλογιζόμενοι πως έχουμε καταφέρει να είμαστε 12 βαθμούς πίσω από την 1 θέση. Καταλυτικό ρόλο στο σημερινό παιχνίδι έπαιξε η αλλαγή του Καραγκούνη στο ημίχρονο καθότι η ομάδα ανέβηκε σε ρυθμό και επίσης γίναμε πιο απειλητικοί από τις στημένες φάσεις. Πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Νίνης μετά από καιρό και ο Σιμάο ο οποίος στην κυριολεξία κατάπιε όλο τον χώρο του κέντρου.

ΣΚΟΡΕΡΣ: 49’, 55’ Βύντρα, 58’ Μάντζιος

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Γκαλίνοβιτς, Νίλσον, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Βαβζίνιακ, Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Νίνης (84’ Χριστοδουλόπουλος), Καραγκούνης (46’ Κλέιτον), Σαλπιγγίδης (74’ Ρουκάβινα), Μάντζιος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ευκολά χθές η τρυφυλάρα επικρατησε 3-0 επί της ηπτάμενης σταχτοπούτας του βορρά αξήζη να σημειοθεί οτι ο Βίντρα επιτέλους ηχε ανακαλήψη ότι εχεί και αυτος ταλέντο γιαυτό έπεζε και βασικός σε ολα τα πεχνίδια της ομαδάρας μας. Γενικός η ομάδα μας έδειξε το καλο της πρόσοπο κοίταξε γύφτους στα ίσχια και πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε,την 2η θέση.Επιτέλους πρεπει οι άντρες με τα κοστούμια να αφίσουν τις μαλακίες και να κανουν αυτο που ξερουν καλύτερα να ανήξουν τα πορτοφόλια τους,να πάρουν παίχτες που χρειάζεται ο ΠΑΟ και να τελειώσει το θέμα με το γήπεδο γιατι και οι οπαδοί έχουν τα όρια τους μονο υποσχέσεις και υποσχέσεις ειναι αλα δεν τις κρατάνε!!!